Vuosikokousuutisia

15-vuotisjuhlakokous sujui lupsakkaasti, johon olemme jo vuosien varrella tottuneet. Kokousta johti Esko Liikanen Anttolasta ja sihterinä toimi Matti Liikanen Lahdesta. Toimintakertomus ja vuoden 1999 tilit hyväksyttiin sellaisenaan. Jäsenmaksu pidettiin ennallaan eli se on 70.-/18 vuotta täyttänyt jäsen. Erovuoroiset hallituksen jäsenet valittiin uudelleen eli Harri ja Reijo Liikanen jatkavat taas ainakin kolme vuotta. Entiset tilintarkastajat jatkavat eli Liisa Laiho ja Martti Tulokas varsinaisina sekä Esko ja Juhani Liikanen varalla. Muissa asioissa käsiteltiin kunniajäsenasiaa ja kokous valitsi yksimielisesti kunniajäseneksi numero 2 tekstiiliopettaja Anna-Liisa Liikasen Orimattilasta ja kunniajäseneksi numero 3 emäntä Annikki Liikasen Juvalta. Sukuseuran ensimmäinen kunniajäsen oli haastemies Eino Liikanen Mikkelistä.

Hallitus järjestäytyi

Hallitus piti järjestäytymiskokouksensa 22.10.2000. Sukuseuran esimieheksi ja puheenjohtajaksi hallitus valitsi jatkamaan Harri Liikasen. Muutenkin hallituksen työnjako säilyi ennallaan, mikä näkyy hallituksen yhteystiedoista. Seuran kotisivuja tekemään ja ylläpitämään hallitus kutsui vuoden 2000 Liikasen eli Pirkko Liikasen.

Liikasten sukuseuralle oma kotisivu internetiin

Seuran kotisivu sisältää seuraavia asioita: seuran säännöt, vuosikokous, hallitus, yhteyshenkilöverkosto, Liikaslinkki-tiedote, Vuoden Liikaset, sukuhaarat, suvun vanhimmat, Liikasten herkkuja, tuotteita ja linkkejä. Henkilökuvauksia ja -esittelyitä on kaikkiaan 21: sukuseuran hallituksen edustajat, seuran kunniajäsenet, vuoden Liikanen (1993-2000), perinteiden isät/äidit, Liikasten sukuhaarojen yrittäjiä sekä uutisia Liikasenvaaralta ja Jaalan Liikasenmäeltä että Liikasten paikallistapahtumista. Käykääpä katsomassa.

Odotamme myös palautettanne, jotta voimme kehittää seuran sivustoa kaikkia jäseniä palveleviksi. Lämmin kiitos kaikille aktiivisille!

Pasi Liikasesta kauppatieteiden maisteri ja maaseutujohtaja

Pasi Liikanen valmistui 6.6.00 kauppatieteiden maiseriksi Jyväskylän yliopistosta. Syyskuussa Reisjärven kunnanvaltuusto valitsi hänet 26 hakijan joukosta kunnan maaseutujohtajaksi. Sukuseura toivoo menestystä ja uusia haasteita Pasille!

Kalajoen 17-vuotias maalivahti Joni toi Suomen 18-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkueessa Suomelle kultaa

Kisat pidettiin Sveitsissä 14.-24.4.00 Klotenissa. Näyttöjensä perusteella Jonin varasi Calgarryssa legendaarinen Montreal Canadiens. Jonilla on kolmivuotissopimus HPK:ssa ja Forssan kanssa. Hän aloittaa Forssassa tavoitteenaan liiga. Joni on maalivahti. Jonin isän Pentin äiti on Hilja o.s. Liikanen. Näin kirjoittavat Jonin äiti Riitta ja isä, Pentti Puurula Kalajoelta. Unelmien toteutumista toivottaa Jonille ylpeänä myös sukuseura.

Helsinkiläinen kuvataiteilija Elina Liikasen lilliputtikirjoja näytteillä

Kuvataiteilija Elina Liikasella oli taiteilijakirjanäyttely Helsingin Richardinkadun kirjastossa syys-lokakuussa 2000. Kirjassa oli 16 sivua. Pituutta ja leveyttä kirjassa voi olla 9 milliä. Hyppäys lilliputtikirjoihin suurikokoisista äitiyden tabuja kuvaavista maalauksista oli valtava. Elina on kiinnostunut kirjan uusista haasteista, mahdollisuuksista ja tulevaisuudesta.

Paluu Liikaslinkin etusivulle

Paluu seuran pääsivulle