LIIKASTEN SUKUSEURA RY

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2000

1. YLEISTÄ

Sukuseura täyttää 15. vuotta ja siksi toimintavuosi kokonaisuudessaan on seuran 16. Vuoden kohokohdaksi muodostuu 15- vuotisjuhlallisuudet Helsingissä.

2. JÄSENISTÖ

Jäsenmäärä pyritään saamaan takaisin tavoitetasolle eli suuremmaksi kuin 200 henkilöä. Entisiä jäseniä pyritään saamaan takaisin karhukirjeellä ja uusia jäseniä kutsukirjeellä Helsingin puhelinluettelosta saataviin Liikas- osoitteisiin. Uusille jäsenille postitetaan edelleen ns jäsenpaketti, joka sisältää rautaisannoksen tietoa seurasta ja kynän. Jäsenmaksujen karhuamista jatketaan tarvittaessa, mutta hallitus toivoo, ettei niin tarvitsisi tehdä lisätyön ja -kulujen takia. Jäsenistöltä toivotaan tukea toimintasuunnitelman mukaisiin tehtäviin, jotta tavoitteisiin päästäisiin.

3. JäSENYYDET

Liikasten sukuseura ry jatkaa jäsenenä Sukuseurojen Keskusliitto ry:ssä, Sukututkimusseura ry:ssä ja Villa Lanten Ystävät ry:ssä. Jäsenetuna saatavat Sukuviestin ilmaisvuosikerrat postitetaan hallituksen jäsenille. Sukutieto-lehti ja Genos-lehti ohjataan puheenjohtajalle. Yhdistysten kokouksissa seuraa edustaa puheenjohtaja. Jäsenet voivat lainata lehtiä.

4. SUKUTUTKIMUS

Jatketaan aikaisemmilta vuosilta siirtyneitä töitä. Kangasniemen Liikasista tehty täydennetty sukuselvitys jaetaan ao jäsenille jäsenetuna (yksi/perhe) kommentoitavaksi. Ristiinan Liikasten tietojen syöttö levylle saatetaan vihdoinkin loppuun ja tulostus jaetaan haaraan kuuluville jäsenille korjattavaksi ja täydennettäväksi. Pyritään toteuttamaan jo vuoden 1998 tavoite eli lisäksi pyritään pariin muuhunkin tietokonetulosteeseen käytössä olevin tiedoin.

Sukututkija Jarmo Paikkalalta tilataan täydennystä olemassaoleviin tietoihin rahavarojen mukaan. Jäsenten omat, pienetkin sukututkimukset ovat tervetulleita seuran selvityksiä täydentämään.

5. MATERIAALIN MYYNTI

Jäsenille myydään edelleen sukuseuran standaaria hintaan 175,-, joka sisältää postituskulut. Lisäksi myydään vaakunalla varustettuja lasikannuja (180,-) ja ilmapuntareita (150,-) ja tarroja ( 30,-/25 kpl ). Näihin hintoihin lisätään postikulut.

6. SUKUKIRJA

Työ pyritään aloittamaan ainakin yhden sukuhaaran osalta. Pyritään nimeämään vihdoi nkin sukukirjatoimikunta työtä ohjaamaan.

7. MUISTAMISET

Entiseen tapaan onnitellaan tasavuosia täyttäviä sekä muistetaan omaisia jäsenen poismenon johdosta. Vuoden Liikanen julkistetaan vuosikokouksessa. Yhteyttä pidetään suvun vanhimpaan ja kummityttöön.

8. TIEDOTTAMINEN

Julkaistaan kaksi "Liikaslinkkiä", toinen ennen vuosikokousta ja toinen sen jälkeen. Paikallistoimittajilta ja jäseniltä toivotaan tiedotteeseen uutisia ja kirjoituksia tai niiden aiheita. Vuosikokouskutsu liitteineen lähetetään 1. tiedotteen mukana. Jäsenistö voi tilata sukuseuran kautta Sukuviesti-lehden alennettuun hintaan.

Siirrytään Internet- kauteen ja tehdään omat kotisivut.

9. PAIKALLISTOIMINTA

Paikallisilta yhteyhenkilöiltä odotetaan aktiivista toimintaa.

10. 15-VUOTISJUHLAT

Juhlat järjestetään Helsingissä 29. - 30.7.

11. SUKUKOKOUS

Sääntömääräinen vuoden 1999 sukukokous pidetään Helsingissä 29.7.2000 ja vuoden 2000 sukukokous Kouvolassa vuonna 2001.

Paluu vuosikokouksen etusivulle

Paluu sukuseuran pääsivulle