LIIKASTEN SUKUSEURA RY

TAPAHTUMIA LAHDEN SEUDULLA VUODEN 2002 AIKANA

Olemme pienimuotoisesti toimineet täällä Lahden seudulla, johon tässä tapauksessa tulee lukea myös Jaala ja Orimattila sekä myös Riihimäki.

Keväällä kävimme onnittelemassa Martti Tulokasta 70 vuotispäivänä. Mukana olivat Toini ja Jaakko Liikanen Riihimäeltä sekä Kirsti ja allekirjoittanut. Onnittelulahjaksi, jossa osakkaana oli myös Anna-Liisa Liikanen, Jaakko oli valmistanut lasista autonrenkaan Masan yritystoimintaan liittyen. Lahjaan on kaiverrettuna päiväys ja lahjoittajien nimet. Juhlat Jaalassa olivat komeat.

Tilintarkastuksen merkeissä on myös pienimuotoiset tapahtumat järjestetty niin Jaalassa ja Lahdessa. Lahdessa Liisa Laihon uudessa asunnossa. Mukana myös Liisan äiti Rauha Liikanen ja Kirsti. Perinteiseen tapaan Jaalassa tilintarkastuksen yhteydessä käytiin myös Anna-Liisan luona.

Teimme myös tällä aktiivijoukolla kesäretken, joka alkoi Jaalasta. Anna-Liisa Liikanen sekä Kaija ja Martti Tulokas tulivat Lahteen. Lounaan jälkeen jatkoimme matkaa Riihimäelle Toinin ja Jaakon lasitehtaaseen. Lämminhenkisen iltapäivän aikana juhlimme vielä vuoden Liikasta Jaakkoa ja tutustuimme yrityksen toimintaan ostosten suorittamisen ja kahvinjuonnin lomassa.

Jaakko Liikanen esittelee työtään. Takana oikealla Martti Tulokas Jaalasta

Kävimme Kirstin kanssa kesällä, perinteisen tavan mukaan, myös Rantalassa, jonne vein nähtäväksi väritulosteen viimeisen Rantalan tilaankin liittyvän kirjoitukseni sukuseuran kotisivuille.

Mittavampaa tapahtumaa en ole paikkakunnalla saanut aikaiseksi tai paremminkin vain tämä aktiivijoukko on onnistuttu samaan toimintaan mukaan.

Yritetään tuonnempana vielä, ehkä jotain mielenkiintoista keksitään, jolla saataisiin sukulaisia koolle.

Hyvää syksyä kaikille sukulaisille.

Matti Liikanen

Liikasten sukuseura ry.:n Lahden seudun yhteyshenkilö

Takaisin yhteyshenkilöverkkoon

Sukuseuran etusivulle