LIIKASTEN SUKUSEURA RY

TAPAHTUMIA JUVALLA VUODEN 2002 AIKANA

Sukuseuran yhteistapaamiset ovat jääneet kahdelta vuodelta pois. Kaksi vuotta sitten oli yhteistapaaminen autiotilallamme Palavalla. Tapaaminen jäi myös viimeiseksi käynniksi lapsuuden kodissaan Arvolle ja Paulille.

Pauli Olavi Liikanen s. 5.9.1924 Juva, k. 10.11.2001 Juva

Arvo Evald Liikanen s. 3.10.1922 Juva, k. 6.7.2002 Juva

"Lähti lentoon enkeli taivaan, tuli luokse väsyneen, sairaan, Kosketti hiljaa posken nukkaa, silitti hellästi hopeista tukkaa, Vei turvaan tähtien taa, luokse Jumalan Kaikkivaltiaan. Enkeli vuoteen vierellä kulki, Papan silmät hiljaa sulki. Nyt aurinko kirkas ja lämpöinen on paistava Papalle ikuinen."

Arvo joutui hengityksen kautta letkulla koneeseen sidotuksi kotonaan. Lokakuussa hän sotkeutui siihen letkuun ja kaatui kaapin kulmaan kotonaan murtaen olkavartensa ja vahingoittaen huonoja keuhkojaan. Vain joulun oli sen jälkeen kotonaan. Pauli kitui neljä kuukautta sairaalassa.

Karin minulle ostamalle kirjan sivuille tallensin neljän kuukauden ajan Paulin luona käyntejäni, keskusteluja ja tuntojani. Jatkoksi kerroin hänen paljot sairautensa, Paulin ja oman elämäni historiikit kummankin nuoruudesta lähtien. Erittelin kirjaan myös valokuvia Liikasista, Puolakoista ja Piiparista ikäjärjestyksessä. Liimasin sinne myös viimeisen 12 vuoden aikana saamani kortit ja 50 vuoden aikana saamamme kutsukortit. Tein myös kansion markka ja pennivainajillemme.

Hyvää vointia ja lämmintä syksyä kaikille sukulaisille

Annikki Liikanen, Liikasten sukuseura r.y.:n Juvan yhteyshenkilö

Takaisin yhteyshenkilöverkkoon