Paikallistapahtuma Helsingissä

Pääkaupunkiseudun ja lähiympäristön jäsenkunta kutsuttiin 23.11.2000 klo 18 kitaratehtaalle Helsinkin Vääksyntie 4:ään, jossa sijaitsee Liikanen Musical Instruments ky-niminen kitaratehdas. Kutsuja lähti 48 ja kutsua noudatti 11. Keijo ja Kauko Liikanen esittelivät tehdastaan ja näyttivät, miten kitara syntyy lähtien eksoottisten puulajien hankinnasta ja päätyen kitaran viimeistelyyn ennen myyntiä. Esittelyn jälkeen joimme Keijon vaimon Lean keittämät kahvit, joista mitä parhaimmat kiitokset. Sitten sukuseuran esimies Harri Liikanen kertoi kotisivutilanteesta ym seuran uutisista. Lopuksi nautimme pienkonsertin, jonka meille piti tehtaalla työskenetelevä saksalainen muusikko Owe Florath.

Oli muuten hauska sattuma, että 20.11.2000 TV 1 esitteli tehdasta ohjelmasarjassa "Osaava Suomi" ja lähetys uusittiin ennen käyntiämme itse tehtaalla. Voimme seurata ohjelmaa videonauhoitteena ensi kesänä yhdessä seuran kesäkokouksessa. Tehdas kiinnostanee jäsenistöä laajemminkin. Tehdas on muuttamassa ensi keväänä ( vuonna 2001) uuteen paikkaan, mutta nyt kitaroita voi kysellä numerosta (09)701 5335.

Harri Liikanen

Paluu Liikaslinkin etusivulle