Hyväksy itsesi, uskalla elää

Onhan sitä taas elettykin ja ihan juhlavuoden merkeissä. Täytimmehän 15 vuotta. Kiitos vain kaikille, jotka osallistuitte juhlaan ja erityisesti niille, jotka kannoitte vastuun juhlan järjestelyistä. Toisaalta tästä tiedotteesta voitte lukea enemmän juhlasta, joka onnistui loppujen lopuksi hyvin, vaikka valmisteluvaiheessa kaikki näyttikin ihan toivottomalta.

Helmikuussa kävin Dominikaanisessa Tasavallassa aurinkoa ottamassa. Mukana oli kirja, jonka nimi on kirjoitukseni otsikkona. Sain Wayne W. Dyerin kirjan luetuksi ja minusta se sisälsi pääasiassa hyviä ohjeita meille kaikille siitä, miten pitäisi elää. En aio kopioida kirjaa tähän, mutta haluaisin ottaa esiin muutaman esimerkin hyvin lyhyesti:

Pidä suurin piirtein kaikesta elämässä ja tee mielelläsi mitä tahansa. Ei kannata uhrata aikaa valittamiseen ja toivomisiin, että asiat olisivat toisin.

Ole vapaa syyllisyydentunnoista ja menneiden tapahtumien murehtimisesta. Mennyttä ei saa muutetuksi, mutta toki kannattaa oppia ottaa.

Älä murehdi tulevaisuuden asioista, sillä eivät ne murehtimalla parane.

Elä nyt, ei menneisyydessä eikä tulevaisuudessa.

Ole riippumaton. älä tavoittele toisten hyväksyntää, vaan ole oma itsesi.

Naura ja naurata muitakin! Hyväksy itsesi. Arvosta luontoa. Ota ongelmat haasteena, jotka voitetaan.

Ole vilpitön. älä moiti tai syyttele toisia ihmisiä. Ole utelias ja etsi uusia kokemuksia ja opettele uutta.

Älä pelkää epäonnistumista.

Eli sillä tavalla. Näin meistä on tullut parempia ihmisinä ja voimme lopettaa vuoden 2000. Kiitos jäsenistölle kuluneesta vuodesta ja jos jäsenmaksu on vielä maksamatta, toivon, että tekisit sen ensi tilassa.Näin olet arvokkaalla tavalla tukemassa toimintaamme ja nimesi säilyminen jäsenrekisterissä varmistuu. Erityiset kiitokset haluan lausua hallitukselle ja muille, jotka omalla työllään jäsenmaksun lisäksi ovat vieneet asiaamme eteenpäin. Ensi vuosi näyttää ihan mukavalta, sillä sukutukijamme on valmis jatkamaan tammikuussa ja ehkä saamme jo joululahjaksi avatuksi omat kotisivumme netissä. Luepa oma juttu siitä.

Lopuksi haluan toivottaa kaikille teille Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2001.

Harri Liikanen

Paluu Liikaslinkin etusivulle